sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kasata maailma pala kerrallaan. / Viimeinen Atlantis - Stam1na

<- Vastailkaahan tuohon kyselyyn tuossa vieressä.

Mukava reissu käytiin heittämässä Oulussa. Ei oo kyllä mitenkään hirveän virkeä olo minimaalisten yöunien jälkeen, mutta oli kieltämättä mukava pistäytyä shoppailemassa ja tietomaassa ja uimassa useampaankin kertaan. Tietomaassa käytiin kattomassa Aleksin kanssa joku musiikkiaiheinen elokuva. Se oli ihan jees, mutta vähän omituinen. Rummuista se kerto, lähinnä että miten niitä eri maissa käytetään yms.

Kuitenkin tätä ennen juostiin Oulun keskustaa ympäri ämpäri, ensin Äxän suuntaan ja sen jälkeen päin vastaiseen suuntaan Antikvariaattiin ja Subwayhyn. Kuten uhkasin, käytin aikani todellakin levykaupoissa ja vaikka Jaina muutaman levyn kohalla sano eiei:tä, tämmöset raahasin silti kassalle.


Cynic Paradise 8,90 / Levykauppa Äx
Uudet kymmenen käskyä 7,00 / Antikvariaatti
Livehässäkkähommeli 3,00 / Antikvariaatti

Äxässä olisi ollut käytettynä Sentencedin The Funeral Albumia kymmenellä eurolla. Hinta oli vähän turhan kova käytetyltä, mutta olis se silti pitäny ostaa, niin harvoin sitä enää näkee. Prkl.

Nyt pitää muuten todeta sellainen fakta, että Stam1nan kaikki levyt löytyvät levyhyllystäni vihdoinkin. Tai no lähinnä yllätyksekseni, en todellakaan muistanut omistavani niitä nuin montaa. Tähän samaan on kuitenkin yltänyt vaan Nightwish ja Amoral. Varsinkin vanhempia levyjä on niin hidas metsästää useilta bändeiltä, että niitä ostelee aina sitä mukaa kun vastaan kävelee.

Antikvariaatista jaksoin kerrankin rueta tonkimaan vanhoja lehtiä. Muutama sellainen löytyi, vaikka alin taitaakin jo hyllystä löytyä.. No nytpä on sitten tuplat. Kaksi päällimmäistä on kyllä semmosia, joista kumpaakaan en oo ees koskaan nähny..



Loppuun tämän reissun 'mitä vittua' -kuva.



"Hahaha, kato mikä Hyrde tuolla mennee"
"Ei helvetti, se on Hyrde?"

Et shil viisii tällä kertaa. Taidan muuten sittenkin suunnata Lutakkoon katsastamaan Stam1nan poikien kevätmeiningit parin viikon päästä. Samana päivänä on lukion lukujärjestysten teko, joten saa nähdä miten pahasti elämä vaikeutuu niiden takia.

Illalla jäkistä jos vaan jaksaa. Tsau! Ja ainiin, Euroviisuvoitto ei kyllä menny sinne minne piti.. Se hiekkapuhaltajajuttu oli niin hemmetin hieno, mikseimikseimiksei. :(

3 kommenttia:

  1. enpä tähän lähtis paljoa lisämään, kivuusmusiikkia ja kivuusihminen jeah!

    VastaaPoista
  2. nyt löyty selitys sun UKK-levyn alkuperään!

    VastaaPoista
  3. Mithee oikeesti, mitään muistikuvaa koko levystä! :D Jotain hyötyä blogista.

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen