perjantai 13. toukokuuta 2011

She would stay among the beasts time for one more daring dream. / Eva - Nightwish

Oon koko päivän odotellut, että Blogger toimisi taas ja pääsisin jakamaan tän mua ainakin yllättäneen uutisen. Pain tekee syyskuussa Suomen kiertueen, johon kuuluu keikat niin Lutakossa kuin Teatriallakin. Teatrialle matka taittuisi paljon helpommin, mutta kyseessä on keskiviikko. Prkl. Vähintään yhden syksyn keikan aion kuitenkin käydä katsomassa, maksoi mitä maksoi. 
Näen bändin toki Myötätuulirockissa, mutta tämä on yksi niistä TODELLA harvoista bändeistä, joiden keikalla on kyyneliä tullut puserrettua. En vaan yleensä liikutu niin paljoa, että rupeis itkettämään, mutta toisin kävi Sandelsrockissa 2009 keikan loppuessa. Väsymys, tunnelma ja pelko siitä etten koskaan enää bändiä näe valtasi mielen täysillä ja siinä sitten tuli itkettyä meikit poskille. Tai lähinnä pahenneltua kaatosateen aiheuttamaa sekasotkua naamalla.

Kuvittelin saavani lisättyä tähän Pain'in uusien biisien koostevideon, mutta Bloggeri ei ilmeisesti ota vielä upotettuja videoita vastaan, joten laitan sitten linkillä.


Uudet biisit kuulostavat omaan korvaani jopa paremmilta kuin vanhat ja arvoin levyn ennakkoontilauksen kanssa, mutta nyt ei liene asiasta epäselvyyksiä. Klikkailen ostoskoriin heti kun aika ja lompakko antaa periksi sopivasti.


Tutustuin Pain'iin vähän 'pakon' edessä keväällä 2009. Sandelsrockin esiintyjälistalla napotti maailmallakin tunnettu nimi, josta en ollut kuullut yhtään mitään. Pain on ensimmäinen industrial metal bändini ja kulkenut mukana, vaikka muutoksia muuten on tullutkin. Hetkittäin löydän aina uudestaan Sandelsrockin keikan fiiliksen kuunnellessa mm. Monkey Businessiä ja Bitchiä.

Asiasta kukkaruukkuun; huomenna lähden käymään Oulussa kerhonohjaajien virkistysmatkalla ja salaa toivon ehtiväni pistäytyä jonkintapaisessa levykauppajutskassa. Aikaa kaupungilla oloon tosin ei ole paljon kakkaakaan, joten saa nähdä kiilaako pari vaatekauppaa musiikin edelle. Sen näkee kyllä vasta huomenna, nyt levykauppa houkuttelee enemmän, mutta saapa nähdä.

Omistan kyllä Nighwishin lokiboksin ja yksittäisiä muitakin levyjä ja DVD'tä, mutta kirpparilta nappasin Over the Hills and Far Awayn ihan levyversion parilla eurolla. Vaikken yleensä kirpparilta levyjä osta, niin tätä näkee aivan liian harvoin kaupoissa nykyään joten sorruin. Tuo kuvitus on oikeastaan aika kiva!


1 kommentti:

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen