keskiviikko 7. syyskuuta 2011

With time all pain will fade through your memory I will wade. / Feel for You - Nightwish

Tsäppädäi vaan. Mulla ei vieläkään oo mitään keikkatyyppistä postattavaa, eikä varmaan ihan heti olekkaan. Jos en keksi majoituspaikkaa tai kyytiä kotiapäin 23.3. Lutakossa keikkaa heittävään Painiin, niin sitten skippaantuu se reissu. Harmittaa kyllä vietävästi. Tahtootahtootahtoo! Onko joku lukijoista matkaamassa 23. perjantaina Jyväskylän suuntaan? Painhan nimittäin oli se syy miksi itseni Myötätuulestakaan löysin.. Mutta jos syksyn keikkakalenteria sitten muuten mun osalta;

23.9. Pain @ Lutakko (?)
1.10. Amorphis, Omnium Gatherum, Medeia @ Rytmikorjaamo (jos vain s-keikka..)
15.10. Verjnuarmu, Disease of the Nation @ Nuokkari 44
28.10. MyGrain, Týr, Moonsorrow @ Teatria
5.11. Raskasta Joulua @ Raahesali (liput kyllä uupuu vielä..)

Myös Ensiferum on pakko vielä nähdä tälle vuodelle. Helsingissä on keikka 14.10. ja 19-22.10. myös Tampereella. Jossei muita keikkoja tule, niin Tampereelle luultavammin eksytään kaveriporukalla hengailemaan.



Nightwish-rintamalla on puhaltanut hiukan uudet tuulet ja uusi single, Storytime tuli ennakkomyyntiin, ja eiköhän se julkaisupäivänä  (5.11.) myös meikäläisen levyhyllystä löydy. Tänään laitoin muutenkin pitkästä aikaa laitoin yöntoivoa soimaan ja johtuneisiko syksystä vai mistä, niin rakkaus tätä bändiä kohtaan pulpsahti taas pintaan. Toki se on tuolla kaiken muun alla mukana useita vuosia kulkenut ja varmasti tulee kulkemaankin, mutta varsinkin syksy-alkutalvi on niin Nightwish-aikakautta mulle.

Odotukset levyä kohtaan ovat valtavat ja tuntuu että mihin se pari vuotta tässä välissä katosi - vastahan levyn julkaisuun oli aikaa se kaksi vuotta ja tuntui ettei millään jaksa odottaa. Ei nytkään kyllä jaksa odottaa. Vähän pelon sekaisin tuntein mennään, mutta niinhän se on aina parhaiden bändien uusien levyjen kohdalla. Toivottavasti levystä tulee kuitenkin bändin itsensä näköinen ja ei liian helposti avautua. Tosin - olisihan se kiva saada kuitenkin avattua, ettei ihan niin vaikeasti avattavaa. Aika näyttää.

Uuden levyn biisilista, teaserit ja julkaisupäivä julkaistaan 9.9. AAAAA. Se on vielä tämän vuoden puolella kuitenkin sittenkin. Ja tähän kasa sydämiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen