maanantai 31. lokakuuta 2011

How will you feel, how will your mind adjust when you get the fact that will change it all? / Left To Disintegrate - Profane Omen

Aika Profane Omenille oli lopultakin koittanut ja ensimmäisen 10 sekunnin jälkeen uuden levyn ensimmäistä A Force to be Reckoned Withiä kolahti sen verran kovaa, että järki pois!

2009 tsekkasin bändiltä muutaman hullun biisin Kuopiorockissa, enkä erityisemmin perustanut, vaikka levyltäkin olin urheasti muutaman biisin kuunnellut. Nyt on kyllä pakko myöntää, että hiukan kaduttaa kun perjantaina menin bändin Oulussa skippaamaan. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tsekatkaapa itse, jos lisätietous suomalaisiin koviin pienempiin bändeihin on tarpeen.



Pohdin, olisiko järkeä rueta laittamaan varsinkin tällaisiin bändeihin, joilta erityisesti musaa kehotan kuuntelemaan myös linkki Spotifyyn, sillä epäilen että monelta semmonen löytyy ja mieluumin musiikkia tulisi kuunneltua sieltä.
Miltäs kuulloistais?

Tuo minuun kybällä iskenyt A Force to be Reckoned With löytynee tämän linkin takaa.

Runoilen viikonlopun Metalheimistä varmaan viimeistään viikonloppuna, kenties jo perjantaina. Kuvat ja videot olen kyllä koneelle ja bittiavaruuteenkin asti saanut - mutta aikataulu ei oikein anna muulle periksi. Perjantaina alkaa koeviikko ja olen alkanut lyödä tätä viimeistä viikkoa ihan läskiksi koulun osalta, joten nyt on otettava niskasta itseään kiinni ja paneuduttava kunnolla, jotta tuo täysi jakso saadaan nätisti hoidettua alta pois.

Taisin kuitenkin viikonloppuna taas rakastua uudemman kerran tähän jo monta monituista kertaa täällä mainittuun bändiin nimeltä MyGRAIN. Olipa kyllä pitkästä aikaa sellanen veto, että oksat poijjes! Tässä vähän sneak peekkiä tulevasta keikkapostauksesta mun kuvaaman Translucent Dreamsin merkeissä.



Pahoittelen vähän kökköä laatua, valot eivät olleet kuvaamiseen (eikä lavalle näkemiseenkään) erityisen otolliset!
Sorry dudes!

2 kommenttia:

  1. Tuo Profane Omen on vielä 10 kertaa kovempi livenä kuin mitä levyltä kuunnellessa. Harmittaa vähän etteivät tule tänne Treelle enää uudestaan tänä vuonna.

    VastaaPoista
  2. Mä muistelenkin, että siellä oli pittiä ja vaikka mitä sillon Kuopirockissa ku tsippailin ensimmäistä kertaa ikinä festareilla ja kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä. :) Eipä kyllä tarvitsisi kahta kertaa kysyä, jos mahdollisuus bändin näkemiselle siunauntuisi.

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen