keskiviikko 9. marraskuuta 2011

A painter on the shore imagined all the world within the snowflake on his palm. / Storytime - Nightwish

Nyt onkin koittanut THE päivä, jolloin Storytimen mussiikkivideo ja itse sinkkukin julkaistiin. Katsoin tuon videon vähän sekavilla fiiliksillä mutta pitää sanoa, että yksi parhaimmista soittomusavideoista mitä mä oon oikeasti nähnyt! Nuo klovnit oli aivan mahtavia ja muutenkin biisin tunnelma välitty videoon erinomaisesti. Löysin tuota kuunnellessani ihan uusia kohtia biisistä kuten loppupuolen Aneten tyypilliset aa-aa-aa -osiot vedettynä kuin Tarjan ääniskaalasta, ei siis voi mennä vikaan!

Sinällään tää biisi on hyvin Dark Passion Play-mainen kokonaisuus, mutta silti tähän on saatu jotakin uuttakin mukaan. Myös tämmönen vähän raskaampi sinkkubiisi toimii erityisen hyvin ainakin minulle, ei ehkäpä sinne Voicelle soimaan mutta tuskin se on tarkoituskaan. Kokoa tässä biisissä itsessäänkin ainakin on, puhumattakaan videosta!

Ainoastaan mua mietityttää nuo Aneten maskitmeikit mitkä lie. Ne joko vaan näyttävät tai ovat vähän huolimattomasti tehdyt. Muilla tyypeillä on erittäin onnistuneita asukokonaisuuksia ja Anetellakin muuten, paitsi nuo mustat silmänympärykset. Näyttävät vähän suttuisilta. :/

Tsekatkaapa video itse ja kertoilkaa mielipitteitänne. Varmaan moni on jo sen katsonut, mutta olis kiva kuulla ainakin niitä mielipitteitä..



Paras arvostelu Imiginaerumista, jonka oon lukenut!

EDIT: Nyt kun sanojen kanssa pääsin biisin tsekkaamaan niin tulihan ne tutut kylmänväreet sieltä. Levyä kohti odotukset vaan kasvavat ja keikkoja kohtaan.. No. Parempi ehkä olla puhumatta niistä.

4 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa!!! Oi että, kolme viikkoa levyyn! Aika, kiidä! Ja sitten onkin hyvä jo odottaa maaliskuuta ja keikkoja!

    VastaaPoista
  2. Noh, eipä ole kyllä kommenttiisi juuri lisättävää! :D

    VastaaPoista
  3. Ai niin, oon muuten tulossa Oulun keikalle. :D

    VastaaPoista
  4. No hei hyvä, siellä sitten varmaan nähdään! :) Musta alkaa tuntua että en oo ihan varma oonko menossa ku Ouluun ja Jyväskylään sittenkään ku tuo Vuokattikin kerta on k ja kaverit ei oo erityisen innostuneita reissailemaan hulluna. Toivottavasti kesällä sitten tullee festarivetoja siitäkin edestä. :)

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen