perjantai 11. marraskuuta 2011

Teksti on kesken ja pinon alla, eikä matka lopu koskaan. Tämä ei jää tähän. / Tuomittu syyllinen - Stam1na

Harvemmin jaksan innostua mistään Stam1na-jutusta, mutta pittää kyllä sanoa että nyt naureskelin ihan olan takaa. Kyseessä on siis pieni historiikin tapainen haastattelu, jossa Antti ja Kaikka kertoilevat erinäisten musiikkivideo- tai livepätkien perusteella jotakin menneisyydestä. Pätkä löytyy tämän linkin takaa. Rakkaat ystäväiseni, jotka tämän varmaan luette kuset housuissa, koska MINÄ selitän Stam1nasta, niin tämä on se YleX:n Vuonna Miekka & Kitara -tsydeemi. Säästän teiltä vaivan linkin aukaisemista ajatellen, herttaista?

Tän bändin kanssa mulla on tosiaan jokin epämääräinen viha-rakkaussuhde. Se, kumpi se on, on edelleen määrittelmättä. Saan aivan käsittämättömiä vitutuspuuskia tämän takia, mutta siitä huolimatta välillä koko talo raikaa minun huudattaessa Ristiriitaa. Jos nyt vähän faktaa minusta ja Stam1nasta pitäisi kertoa, niin muutaman kerran olen tämän poppoon nähnyt, joista viimeisimmän kerran Qstockissa kesän lopussa.



Stam1nan paras keikka, jonka oon nähny oli ehdottomasti viime vuoden Sakara Tourin Seinäjoella, jossa oltiin isolla kaveriporukalla ja keikat osu ihan nappiin. Eka kunnon pittikokemus oli muuten kyseisessä mestassa Rytmihäiriön vetämisvuorolla, mitä sitä nyt suotta helpompiin pitteihin ensimmäistä kertaa, asennetta kehiin!

Pohdiskelin filosofian kokeen aikaan keskiviikkona Hyrden sanoituksia ja yritin löytää jotakin fiksua lisättävää aineeseeni. No, vaikka löysinkin hemmetin hienoja laineja en mitään järkevää loppulainausta saanut. Kuitenkin Stam1nan sanotuksien monet eri tasot ovat niin herkkua, että nyt taitaa pyörähtää ilta näiden heebojen ohjeistamana.

2 kommenttia:

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen