tiistai 13. joulukuuta 2011

Grasp for the thought of your everyday dying and live fast, these moments of lacking all trying. / Closing In - Norther



Tällä kertaa kirpputorin syövereistä löytyi jotakin sellaista, jota tällainen paatunut koululainen arvostelee kaikin rinnoin. Voi olla, että tämän levyn tiimoilta on jos jonkinmoisia etsintöjä pidetty ja nyt se koristaa hyllyäni vaivaisen - oikeasti vaivaisen kolmen euron hintaan. Kyseessä on avaamattomuuttaan nahkea kansilehti kera levyn, jota tuskin koskaan lienee kotelosta irroitetun. Toki tämän saisi parilla kympillä Äxästäkin, mutta aina joku toinen bändi on kiilannut edelle, mutta nyt oli jo aikakin!

Kuten joku saattoi jo ensimmäisestä kuvasta arvata, kyseessä on Sentencedin The Cold White Light, eli meikäläisen suosikkiplättyihin lukeutuva kiekko kyseiseltä yhtyeeltä. Tahdon hehkuttaa tätä lähinnä löydön takia, sillä erään vaatepinon alta löysin CD-telineen, jossa kaikki muu oli täyttä schaissea, mutta tämä. Huhhuh. Levyn kansitaiteet uppoavat meikäläiseen semmoisella vimmalla, että nyt on muuten aika fiilistellä yhtyeen hienoutta, kun luntakin maasta löytyy ja yhtyeen musalle sopiva fiilis sisältänikin.



Kovasti haluttaisi nähdä myös samaisen yhtyeen Buried Alive -dvd, jota itse en kuitenkaan omista. Eräs tuttuni sen kuitenkin omistaisi ja käynkin taistoa itseni kanssa, kehtaisinko pyytää saada nähdä sen. Tai sitten vain maltan odottaa hamaan tulevaisuuteen ja siihen, että lompakkooni ilmestyy jostain kumman syystä muutama ylimääräinen kymppi, jotka voin hyvään tarkoitukseen sijoittaa. Katellaan kuinka meikän käy!

Levystä mulla ei juurikaan ole sanottavaa, tai oikeastaan, olisi ihan liikaakin, mutta taidan nyt jättää tämän postauksen löydön hypettämiseen. Ehkä mun pitäisi muutenkin ryhdistäytyä täällä, sillä joulukalenteri on varmaan pidemmän päälle pelkästään aika puuduttavaa luettavaa. Kenties mä jotakin kivaa vielä teille runoilen eräästä uudemmasta tuttavuudesta, jota uudemman Northerin fanit varmasti diggailevat ja useat lienevätkin jo kyseisestä porukasta kuulleet. Koeviikko edessä, joten postauksia saattaa tipahdella säännöllisen epäsäännölliseen tahtiin tai sitten ei, we'll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen