torstai 1. joulukuuta 2011

Luukku 1

Ajatukset joulupostauksien suhteen kerkesivät tässä välillä jo muuttua ja näin ollen aion viihdyttää teitä ainakin yhdellä postauksella per päivä jouluun asti joulukalenterin muodossa.

Aion toteuttaa tämän sillä tavalla, että laittelen tähän minulle rakkaita ja tärkeitä biisejä - en kuitenkaan tärkeysjärjetyksessä - joita sitten esittelen ja hiukan availen, kenties kertoilen jotakin taustatarinaa niiden takaa tai keikoista, jos bändin olen nähnyt. Toivottavasti tämä nyt ei ole ihan pöhkö idea, mutta pidemmittä puheitta tämän päivän luukkuun.



Kamelotin Love you to Death soi erityisesti vuosi sitten minun stereoistani melkoisen useasti ja jos faktoja itsestäni paljastan, niin olin silloin 15v. Biisin lyrikathan alkavat "When they met, she was fifteen. Like a black rose bloomin' wild.." Sinällään en osannut lyriikoihin samaistua (onneksi), mutta silti tämä biisi sai kyyneleet silmään useammankin kerran kuin vain yhdesti. Biisin video on erittäin onnistunut, sillä minuun uppoaa tämmöiset 'tarinalliset' videot paljon paremmin kuin soittovideot yleensä.

Biisi on sopivan 'iso' täyttääkseen videon kriteerit ja toisinpäin ja siksi tämä onkin yksi lempivideoitani. Tosin, aivan se ykkönen on vielä tulossa, mutta tämä on kyllä silti erittäin tyylikäs ja upea video.

Kamelotin tuotantoon en ole muutamaa hullua biisiä enemmän tutustunut, mutta tämä kyllä antaisi aihetta siihen. Toisaalta vähän turhan kevyttä saattaisi monen päivän mielentilaan olla, mutta oikeassa mielentilassa niin aijaijai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen