perjantai 16. joulukuuta 2011

Luukku 16

Joulun odotus on jo pitkälti yli puolivälin, mutta koska itse tänään teen matikan kokeen, täytyy saada vähän hyvää fiilistelymusiikkia peliin. Senpä takia tämän päiväisestä luukusta paljastuu vanhempaa Northeria. Itseasiassa, tämä on se biisi, jonka kautta kyseiseen bändiin tutustuin. Viime aikoina olen taas jumittanut tätä ihan olan takaa ja näinpä ollen myös tänään uppudun tähän maailmaan. Norther on kyllä valehtelematta yksi itselleni tärkemmistä yhtyeistä, vaikka sen kuunteleminen onkin hyvin kausittaista. Nauttikaahan!



"Since this is.. the last time
Lay your head down for the last night
Last time"

2 kommenttia:

  1. Tykkään Petrin aikaisesta Northerista minäkin jonkin verran edelleen, vaikka varsinainen Norther-kausi oli joskus vuoden 2008 syksyllä kuumimmillaan. Silloin kävin Tavastialla katsomassakin bändiä ja se olikin sitten eka ja vika kerta kun Petrin kanssa heidät näin. Jos en ihan hirveästi valehtele niin taitaa olla jopa bändin viimeinen keikka Petrin kanssa ikinä? Sihvosesta sen verran, että tykkäsin MedicateDistakin joskus ja kävin bändiä tarkastelemassa ainakin Semifinalissa, mutta en sitten kokenut yhtään mielenkiintoa kuunnella Sihvosen aikaista Northeria enkä tunne, että se olisi tarpeellistakaan. Vähän sama kuin Nightwishin kanssa, tykkään bändistä sillä laulajalla joka leadasi bändiä silloin kun aloin sitä kuuntelemaan. Ehkä ahdasmielistä, mutta onneksi maailmassa on vielä bändejä jotka eivät ole laulajaa vaihtaneet :D
    Pitää ehkä vaahdota tästä asiasta vielä omassakin blogissa, olen viime päivinä keskittynyt enemmän noihin keikkajuttuihin. Mutta juu. Tulipa vuodatettua taas :D Omen on kyllä hyvä biisi ja toi alku on aivan loistava.

    VastaaPoista
  2. Jepjep. Olisin halunnut Petrin kanssa ehdottomasti nähdä, mutta pitäisi kyllä tsekata Aleksinkin kanssa. Music lives forever, sillä itsekin tuosta vanhemmasta enemmän tykkään, mutta olen oppinut kuuntelemaan vanhempaakin. Enpä taida olla edes uuden blogisi lukija, pitänee käydä liittymässä kun en edes aiemmin tiennyt moisesta. :D Tänne tosiaan saa vuodattaa, sillä mukavahan asioista on keskustella ja kinata.

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen