lauantai 3. joulukuuta 2011

Luukku 3




Tämän päivän luukun takaa ilmestyy saksalaista tuotantoa, Blutengelin Irgendwann. Minut tuntevat varmasti tietävät minun lukeneen saksaa yläasteelta asti ja vaikken erityisen hyvin kieltä puhukkaan, nautin kuitenkin mielettömästi saksankielisestä musiikista. Tässä on ensimmäinen bändi joka kolahti, jo tuttuun tapaan reilu vuosi sitten. Henkilö A tutustutti minut tähän bändiin ja vaikka välillämme kaikkea paskaa sen jälkeen tapahtuikin, ei se ole päässyt pilaamaan tän bändin musiikkia, vaikka toisinaan niin käykin.

Irgendwann on erityisen merkityksellinen biisi minulle siinä mielessä, että eräänä keskiviikkoiltana ennen seuraavan aamun saksantunteja jumitin saksankielistä musiikkia ja rupesin huvikseni kuuntelemaan ymmärränkö mitä lauletaan. Sitten kaivoin lyriikat netistä esille myös ja tuijjottelin tovin saksankielisiä sanoja. Palaset loksahtelivat aivoissani ja ymmärsin oikeastaan jokaisen lauseen tästä biisistä. Se fiilis oli aivan mieletön. AIVAN MIELETÖN. En osaa edes kuvailla.

Biisin sanomakin on hyvin minun tyylinen rakkaushömpötys.

"Was ist nur geschehen?
Warum kann ich dich
Nur noch in meinen Träumen sehen?
Ohne Abschied gingst du fort...
Bist du jetzt an einem besseren Ort?
...Ohne mich..."

"Wird die Zeit langsam vergehen?
Werden wir uns wiederseh'n?
Wenn nicht morgen, wenn nicht hier..
Irgendwann bist du bei mir."

Tyhjentävää. Käyttäkää translatoria, jollette saksaa ymmärrä ja kiinnostaa, en halua tähän vieläkään translatoria sotkea, sorry dudes! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen