keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Luukku 7

Nyt on itsenäisyyspäivänvastaanotot sitten tuijoteltu ja arki jatkuu. Tänään fiilistellään muhoslaisen synkemmän metallin maisemissa. Jotkut saattoivatkin varmasti jo arvata, että kyse on Sentencedistä.

Voi, jos olisin tämän bändin joskus päässyt livenä näkemään.. Bändin ainutlaatuinen musiikki ja tunnelma kuitenkin elävät yhä ja siitä pääsee nauttimaan tämmöiset vähän nuoremmatkin kasvatit. Tämän biisin aikajana yltää vuoden 2010 kesään ja riparin jälkeiseen aikaan. Sieltä lähtien varsinkin syysiltoina tätä on tullut kuunneltua useammankin kerran ja videon katselun ohessa muutama kyynelkin on taidettu vuodattaa..

4 kommenttia:

  1. Hitto, iski taas Senari-ikävä. Just eilen kuunneltiin kaverin luona The Cold White Lightia ja ikävöin keikoille. :( 6 vuotta kulunut aivan liian nopeasti saati 12 vuotta jota bändiä on tullut kuunneltua.

    VastaaPoista
  2. Shit :( Tämä on kyllä niin syksy- ja talvibändi ja kun musiikki sattuu kolahtamaan, sitä muuten pitää kuunnella se muutama tunti putkeen. Kaikki tai ei mitään -taktiikalla siis mennään.

    VastaaPoista
  3. Jep, syksyisin ja talvisin tulee kyllä Senareita kuunneltua ihan älyttömästi. Samaan kastiin menee monet doom metal-yhtyeet ja tietyt fiilistelymusat esim. The Man-Eating Tree ja ShamRain.

    VastaaPoista
  4. Nojoo, Doomia en hirveästi ole kuunnellu, mutta Nightwish on mulle jotenki syksybändi. Johtuisko siitä et sillonku bändi kolahti kunnolla, sattui just olemaan syksy..

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen