tiistai 3. heinäkuuta 2012

If I'm looking back behind to long forgotten times, there's something that is burning on and on. / Valentine - Xandria

Johan tässä on pitkälle yli kuukausi taukoja pidettykin.. Ei ole kummoisempia musiikkiminussa tapahtunut, joten jos laiminlyön toista blogiani, tämä versio kokee sen paljon pahemmin. Olen töissä saaressa ja kuuntelen päivittäin Punaisen laulukirjan biisejä ja soittelen sitten sitä tasapainottaakseni vähän Mokomaa ja H.I.M.iä pianolla. Siinäpä päivieni kulut töiden ohella.. Nyt olen kuitenkin lomalla, ja vihdoinkin ehtisin kuunnella musaa.

Viikon sisään olen ajanut sisään pari uutta viisua, H.I.M.in In Joy and Sorrowin ja Tehosekoittimen Maailma on sun -biisin. Kumpikin näistä biiseistä tuo mieleen vain ikäviä juttuja, mutta niitäkin elämässä aina silloin tällöin tapahtuu.

Mukavampi tuttavuus on tänä vuonna uusimman levyn julkaissut saksalainen Xandria. Edellisen kerran bändiä kuunnellessani, se ei oikein kolahtanut. Nyt Manuela Krallerin tullessa kuvioihin täytyykin miettiä uudestaan. Vanhaa Nightwishiä vähän raskaammalla soundilla, kolahtaa! Musavideobiisin Nemo-video fibat tuskin tulevat yksistään minulle, mutta pakko sanoa, että tässä on kerrankin onnistuttu, eikä kopiointi haittaa. Outoa, että sanon niin, mutta tällaista musiikkia on ollut niin kova ikävä. Ikävä sitä, että voit kuunnella vain seuraavia ja seuraavia biisejä tietämättä mitä odottaa. Voi kyllä, tänne vielä vähäsen lisää tällaista!



En tiedä tuleeko tässä kirjoiteltua tänne ennen festareita mitään, pää lyö melkoisen tyhjää. Meinasin ennen Dark Shadow:ta tehdä musiikkimakua aakkosissa, mutta sitten sekin ajatus lysähti kokoon. Kenties toteutan sitä jollakin tavalla, tai sitten en. Yritän ideoida kuitenkin jotakin, jota tässä blogissa ei vielä ole nähty. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen