lauantai 25. elokuuta 2012

Liekö enää päällä maan ainuttakaan, joka muistaa lehdon tuon kauniin kaukaisen, jonne tie vie jokainen. Kun kuolema vie viimeisen, puu ja maailma ihmisten niin loppuu aikamme. / Burning Leaves - Ensiferum




Arvatkaapa kellä on kuin onkin nämä levyt, ihan ajoissa kotiin kuljetettuna - ilman postikulujakin selvittiin. Ystävä suunnisti Kuopiosta meille eilen illalla ja toi mulle joulun. Ensiferum on kuuntelun alla jo ties monennettako kertaa. Arviota tullee, kunhan ehdin saamaan pääni järjestykseen näiden uusien biisien kohdalla ja löydän aikaa rustailemiseen. Celestian Bond kuitenkin erottuu muiden biisien joukosta nätisti ja sitä on tullutkin kuunneltua useammin kuin muita.. ;)

Tulipahan tuossa mieleen, että yhdet levyostokset - ja kommentit ovat unohtuneet ihan kokonaan. Se Kuopiorockin toisen päivän postauskin roikkuu edelleen. No, toivottavasti mä saan joskus väsättyä näitä rästijuttuja. Katatonialta odotan PALJON, mutta meinasin jättää levyn tämän yön tunneille, koska tunnetusti mulle ainakin yö on se ajankohta, jolloin Katatonia on parhaimmillaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! :-) Itselleni tuo Enskojen uusin uppos kyllä aivan heti. On "muutamia" kertoja tullut kuunneltua se, eikä mitään negatiivista voi sanoa! :)

    Samantapaista juttua mm. löytyy mun blogistakin:
    mysinginsilence.blogspot.com, käy osallistumassa arvontaan jos suinkin vaan halajat :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa olen blogiasi useampaan otteeseen lueskellutkin, mukavaa settiä itsekin rustailet. :) Kiitosta kuitenkin kivasta kommentistasi!

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen