torstai 20. tammikuuta 2011

Make my heart a better place, give me something to believe. / All I Need - Within Temptation


Nyt kasvo kyllä odotukset kerralla ihan valtaviksi. Tuo video anto jo tosi hyvää pohjaa levylle, joka toivottavasti toimiikin sitten tooodella tooodella hyvin. Ehdottomasti täytyy klikkailla ennakkotilaukseen heti ku on tilaisuutta. Tässä sitten levyltä ihan kunnon maistiainen;


RAKKAUS.

Onneksi tämä on mun mielestä paremman WT:n kaltaista, toisinku Utopia, joka mulle ei oikeen toimi. Tämä bändi omaa vaan sen jonkin. Sharonin käsittämättömän hieno ääni yhdistettynä upeisiin lyriikoihin ja toisinaan myös mielenkiintoiseen soitteluun yhdistettynä on mun korville nannaa. Kyseisen leffanki tahon kyllä nähdä.


Tuohon biisin ite liitän paljon muistoja ja tämän kuuntelu saa kyllä ne tulemaan pintaan. Monta kyyneltäkin on tätä biisiä kuunnellen vuodatettu, kuten myös tämän seuraavan, jonka takia oikeastaan WT:hen tutustuin, myös Angelsin videolla oli tekemistä asian kanssa, mutta kuitenkin. Frozenin muistan kuulleeni joskus kaaauan sitten, mutta sitten parisen vuotta takaperin intouduin kattomaan videon jostain syystä ja muistan miten kylmät väreet kulki kokoajan pitkin selkää..

Edelleen ne samaiset väristykset ilmaantuvat tietyssä kohtaa biisiä, aivan jokaisella kerralla.


"Tell me I'm frozen but what can I do? Can't tell the reasons I did it for you"

"Everything will slip away, shattered pieces will remain when memories fade into emptines. Only time will tell its tale if it all has been in vain."

Niimpä. Aihe josta tämä kertoo, ei onneksi ole itselle omakohtaisesti tuttu, mutta silti tämä pistää ajattelemaan. Perheväkivalta, jota niin moni joutuu kokemaan, ja joka on niin väärin.

Jään innolla odottelemaan maaliskuun 25. päivää. Tulisivat vaan pikapuoliin Suomeen heittämään keikkaa, nii pääsisi livenä bändin testaamaan.Vaikka siitä ei hyvä seuraisi ainakaan meikeille, toiveiden täyttymys olisi oikeasti kuulla Forgiven, Frozen, Memories, Pale ja The Last Time livenä.

PS.


Ei riitä sanat. Ääni, nainen, piano, yleisö, kaikki = ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen