maanantai 31. tammikuuta 2011

Talking away I don't know what I'm to say, I'll say it anyway today's another day to find you. / Take On Me - Northern Kings


Tämmöisiä herroja tekis mieli kattelemaan ja nyt heti.



Oi voi että tämä on mahtava biisi ja veto. Kerran Kemissä nähty, mutta eihän se mihinkään riitä. Hello oli siellä aivan mahtava ja Brothers In Arms myöskin!



Ja tää kanssa on yltiohuippu biisi! Don't Bring Me Down oli kans joskus huippu, ja on se edelleenkin hyvä, mutta nämä toimii tällä hetkellä parhaiten. Ja toki livenä We Don't Need Another Hero on maaaahtava. Voispa tän illan viettääkkin pelkästään näiden mussiikin parissa.



Ihmettelen vaan, että miksei mun tietokone anna siirtää NK:n levyjen matskua muistiin? CD-soittimessa kuunnellessa toimii ihan normaalisti, mutta heti ku konneelle laitan (vaikka levyki olis sisällä) tullee ihan järjetön rahina kehiin? Kenelläkään käynyt koskaan samalleen? Mistä vois johtua? Harmittaa, tekis mieli nimittäi kunnon versioita kuunnella, varsinki tuon ekan levyn kohtalo harmittaa. En kyllä tiiä miten Hello-sinkun kanssa kävis, mutta mitäpä mä yhdellä biisillä..



Ja tähän loppuun isken vielä biisin, joka toimi Kemissä hyvin, vaikka yleisö oli aika lahna ja jonka muistan bändin "ensikuulemiselta" RadioRock Finlandiasta 2008. Tai no olin kai mä jotain biisejä kuullu, mutta muistan miten värjäilin hiuksia samaan aikaan ku Nelli soitteli mulle sieltä paikan päältä. Oi niitä aikoja.




2 kommenttia:

  1. Oikeesti kun tuon biisin (Take on me) hypättiin aina Niinan kanssa 2 metriä korkeelle ja Erkka katto että ei jumalauta.

    VastaaPoista
  2. Hahah, muistan kyl ku ne kyyläs jottai meijjän takana mut en sit tajunnu et mitä. :DD

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen