keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Luustani siltanne rakentakaa, peilille herruuttanne ylistäkää. / Verta Sataa - Turmion Kätilöt

Persetekniikkaa saatavilla! Kaikki biisit löytyy täältä.  Klikklik, jossei ne postin miehet ja naiset ollu nii fiksuja, että automaattisesti tipauttelivat sun postilaatikkoon.

Kuva samaiselta äxän sivulta.

En oikeasti vois edes kuunnella tätä, koska mulla on paljon saksan suomennusta ja huominen fysiikankokeeseen luku edessä. Tällä hetkellä stereoista pyörii Lapset ja Vanhemmat, eli numero kuusi. Aloitusraita Grand Ball toimii edelleen tosi hyvin, se tulee varmasti soimaan ja useasti. Suolainen kapteenikin toimii varmasti keikan lopetuksena, niinku se oli kuulema ollukki.


Viimestä biisiä odotan innolla, Vedetäänkö vai ei? Lyriikoiden perusteella tiedossa mielenkiintoista tavaraa ainakin. Ehkä mä tingin siitä fysiikasta ja kuuntelen tätä koko illan, tai sitten yritän vähän tehä kompromissia. Tän tarkempaa arviota multa ei vielä saa, koska ei oo oikeasti aikaa, enkä oo vielä sisäistäny mielipidettäni levystä.



Aika perus Kätsyjähän tämä on, ehkä vanhempia enemmän discojytää ja ei ainakaan pahasti pistä korviin käännetyt jutut, liekkö niitä ollekkaan. Okei itseasiassa täs biisissä taitaa just olla niitä. Pöh. Hyvänä jatkumona U.S.C.H.ille mä tätä silti pidän, vaikka siinä onki muutama tosi kova ralli ja levy itsessään aivan mahtavaa.

Ai joo, vissiin siinä oli just niitä käännetyjä, Herran toinen tuleminen oliki kokonaa instrumentaalinen. Pakko tutustua tarkemmin, kuhan kerkeää.



Huhhuh tuo Verta sataa kyllä toimii myöskin, pakko lisätä näin jälkikäteen. "Verta sataa, haudan takaa!" Kuunnelkaa ainakin tuo Verta sataa ja Grand Balls, parhautta!

Tää vika, HAHAHAHA. Vähä Rammstein jutskia. Nauran :'D Eka minuutti ja nauran vedet silmissä. Jooo, ei tuu vielä oikeen järkevää arvioita. Ehkäpä huomenissa tai joskus (ainii ja se keikkapostaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen