sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Abandon your freedom give up the right to find the true self, forsake your own reasons. / Forsaken - Katatonia

Se keikkapostaus roikkuu edelleen, koska en saa siihen jotenkin mielenkiintoisesta kulmasta kuvaavaa otetta. Hiton vaikeaa tehdä sitä, katotaan josko ens viikolla joku ilta saisin tehtyä.

Nyt antaa musiikin puhua puolestaan, en osaa kuvata sanoin yhtäkään löytöä. Taustatietoa tästä ensimmäisestä; toinen kaveri rakastaa tätä yli kaiken ja toisen tyypin kautta sitten yhden biisin ajatuksella kuuntelin, koska lyriikoita tarjoili nii ahkerasti. Toimi.


Eilen Kuopiossa käväsin TopTenis ja totesin että Katatonian uusin on jossain tarjouksessa 5e. Tyylikäs levy kuvitukseltaan ja värimaailmaltaan, joten jo sen takia lähti mukaan ideana tarkemmin tutustuminen. Miten kovaa se oikeesti iskikään.. Ei riitä sanoja.


Monta kertaa myös Paradise Lostiin on pitäny tutustua, ihan vaan siksi, että se on kuitenkin yks goottimetallin luojista. Siis, täähän iskee varmaan yhtä lujaa ku BlutEngel parin kuuntelukerran jälkeen, koska ensimmäinen meni ihmetellessä.
Voi vitsit. Rakkausbändejä satelee taivaalta kokoajan.

Viimesimpänä erään neidon blogissa hyväksi toteaman biisin, että toimisko mullakin. No vaikea arvata toimiko? Kyseessä siis on Omnium Gatherumia, kotkalaisesta melodisesta deathmetal bändistä. Oivoi, nyt mä en tiiä mitä mä oikeen kuuntelen, ku tekee mieli kuunnella kaikkea yhtä aikaa.



Oon ihan täpinöissäni täällä, ja kaavailen kovasti Tuskaan lähtöä. Myös Myötätuuli tuntuis tarjoilevan kivoja esiintyjiä, Ilosaari myös hännänhuippuna pyörii. Toivottavasti Rockcockki tarjoo hyvät bändit, tai minä suuntaan Qstockiin, jossa ne hyvät luultavammin ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen