sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Zerreißt meine Seele mit jedem Blick und meine Welt zerbricht für dich. / Schneekönigin - Blutengel



Oi voi, nyt taas tuli tää industrial-kausi. Viikon jumputtanu Kätilöitä edes takasin ja sitten tänään erehdyin lueskelemaan eräiden ihmisten blogeja, josta bongasin industrial-soittolistan jonka kautta löysin pari uutta kivan kuuloista bändiä, mutta loppuilta meni tämän rakkauspakkausbändin kanssa, jonka Antti mulle neuvoi.

Ensimmäinen on aivan mahtava, ennen en oikeen tykänny mutta nyt on auennut. Biisin nimi on siis suomeksi lumikuningatar. Oi että. Rakkaus. Näissä oppii kuulemaan "puhuttua" saksaa ja varmasti se, että laulaa itekki mukana auttaa ääntämisessä ja varmasti lisää sanavarastoa, koska mä yritän ylensä aina suomentaa biisejä samalla ku kuuntelen.

Saksa vaan käy näihin biiseihin välillä vielä paremmi ku englanti, ehkä just sen kovuuden ja terävyyden takia. Sanotukset kuitenki on niin minua, ja herkkiä, hyvä yhdistelmä.




Tämä on nykyisin mun herätysäänenä, alun piano ei oo ees hirveän raivostuttava. Mutta tää on siitä paha, että en herrää heti vaa ootan aina laulun enenku sammutan. Ja sitten se taas vie aamusta vähäsen aikaa, mutta jotain iloja sitä pittää jättää.

Loppuun vielä yksi Blutengelin hyvä-kategoriasta. En halunnu laittaa Shamea, Luciferiä tai In My Dreams:sia, koska ne on semmosia joihin törmännee ensimmäisenä. Shame on kyllä mun oma ehkäpä suosikki näiltä, mutta Luciferiä voin kyllä suositella vitutukseen. Kristiina just äsken totes, että Lucifer on ku tositositosi kevyttä Rammsteiniä, ja onhan se kyllä Blutengeliksi aika kevyttä.



Toivottavasti joku joskus löytää joitain uusia bändejä näiden postausten kautta. En tule laittamaan, enkä ole juurikaan laittanutkaan tänne semmoisia bändejä, jotka suunnilleen kaikki tietävät. Toki mainstreamiakin on, mutta ne on ollu sitten itelleni jotenkin täysillä iskeviä tai yllättäviä. Kommentoikaa toki, ja kertokaa mielipiteitä bändeistä. Kuunnelkaa biisi ja todetkaa huonoksi, mutta sanokaa se minulle. Kuten myös se, jos jotain uutta musaa sattuu löytymään.

Pyrin esittelemään hyvin erityyppistä musaa, ja toivon että jokaiselle löytyy joskus jotain kivaa. Ja jossei, niin ainakin tietää mitkä ei oo sitten omaa musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen