tiistai 15. helmikuuta 2011

Kuolema ei tahdo tappaa, vaikka sielun ja ruumiin kuorii. / Liitto - Turmion Kätilöt


Täältä pystyy kuuntelemaan Kätilöiden uusia biisejä! Grand Ball ja Suolainen kapteeni.

Oijoi, tuo on kyl tän vuoden yks odotetuimmista levyistä. Nightwishin ja Within Temptationin menee samaan kasaan, mutta myös PAINia kovasti odottelen. Ja onhan niitä muitakin hyviä tulossa.. Kiva vuosi, ainii ja mitenkäs olis Stam1naa ja Mokomaa? Ainakin uutta matskua ehkä vielä tän vuoden puolella vois kuulla..

Kätilöitä toivottavasti jos Lutakkoon pääsisi testaamaan 6.5. En nimittäin millään jaksais oottaa festarivetoihin asti, ku sain skipattua nää kevään keikat..



Varsinkin tuo englanninkielinen iski ku häkä! Oi vitsi jos koko levy on tuollasta tiedossa. Nannaa korville! Suolainen kapteeni jäi vähä vaisuks, mutta sovitaan nii, että ekalla kerralla saa jäädäkkin ja kyllä yhdelle levylle voi aina yhen paskan biisin pistää eiks jeah? Okei ei se nyt NIIIN paska ollut. Joskus tulee varmaan olemaa vielä paras biisi, niin käy AINA ku en tykkää eka jostai.



Odotan täällä kohta kupla otassa että tuo tullee. Tietenkin sen edellytyksenä, että se julkasupäivänä napsahtaa postilaatikkoon on varmaan se, että sen tilaiskin ennakkoon. En saa koskaan ajoissa tilattua, vaa pitää sitten paria päivää ennen laskee päiviä et joutuuko se nyt vai ei.

Tänään oli tarkotus vielä jonkinnäköne keikkahistoriapostaus väsätä, mutta kello on jo tuon verran, joten parempi ehkä jättää se paaljon myöhäisemmälle ajankohdalle, nyt on vähän kiirettä.

2 kommenttia:

  1. Jostain syystä TK ei vaan iske.. En tiedä mikä siinä on, se on teijän savolaisten juttuja :DD Niinku joku Verjnuarmuki. Mutta keikkahistoriapostaus kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Jahas, miksköhän en oo saanu ilmotusta tuosta kommentista.
    Onhan se industrial tietty ihan oma puolensa ja se disco-osuus voi tuntua kyllä aika oudolta. Tuntu se aluks itestäki, mutta ku siitä sitten oppi tykkäämään ni se oli menoa se. Nuarmu nyt onki lähinnä semmonen, en tiiä, oma bändi. Semmonen, jota ei kyllä voi ottaa ihan aina tosissaan :D

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen