lauantai 12. maaliskuuta 2011

Close yet far - I've gone now. Safe and sound - I don't know how. / Not My Funeral - Children of Bodom

Ajattelin olla innokas fanityttönen ja päätin tutustua myös Machinae Supremacyn tuotantoon ennen viikon päästä olevaa keikkaa. Tässä mun ensimmäiseksi kuuntelema biisi, eikä se nyt niin kamalaa ollu.. Mielipide on vähän muodostumatta vielä, mutta nyt on neljäs biisi meneillään joten kaippa se on iha ymmärrettävää.



Luulin bändin olevan joku pikkunimi, joka on kiertueella mukana kerätäkseen kokemusta mutta Last FM:n mukaan bändillä on 10,760,153 soittoa (120,896 kuuntelijaa) ja vertailun vuoksi Mokomalla on 6,424,092 soittoa (70,516 kuuntelijaa). Eiköhän tämä lämppärinä toimi paremmin ku hyvin.

Palatakseni edellisen postauksen maisemiin voin enemmän Bodomin uusinta sieluntuotetta kehua, sillä se on soinu tässä kämpässä aika ahkerasti muutaman viime päivän aikana. Tykkään levystä tosi paljon, ja se on yllättävää, koska olen todennu että bändit ei yksinkertaisesti osaa tehä levyjä enää sillon ku minä niistä kiinnostuisin. Bodom on ensimmäinen joka teki poikkeuksen, peukut pystyyn että ainakin Nightwish yllättää yhtä positiivisesti. Myös Within Temptationin toivon pudottavan kunnon plätyn ilmoille.


Kuva IRC-Galleriasta.

Ensi viikonloppu tulee toivottavasti olemaan jees, koska se on mulle tän vuoden eka keikka. En yhtään pistä pahakseni pääsyä keikkasavun tunkkaisuuteen, sillä edellisen kerran sitä on haisteltu lähes neljä kuukautta sitten ja se ON paljon. Keväälle on tasaisin väliajoin tulossa kaikkea kivaa, mutta niistä sitten myöhemmin. Halusin vaan jakaa yllättymiseni tuosta Machinae Supremacystä, joka useamman kuuntelukerran jälkeen alkaa kuullostaa hiukan BFMV:ta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen