tiistai 23. elokuuta 2011

Sure a new light will come, the lifewheel is rotating onward. Given is the promise thus assertive we wear on. / The Somber Lay - Eluveitie



Tän pikapäivityksen aiheena on färsaarelainen vuonna 1998 perustettu folk/viikinkimetal bändi Týr. Luin tästä bändistä jo muutamaa viikkoa aiemmin täältä, mutta silloin bändi jäi yhden biisin kuuntelun asteelle. Nyt kuitenkin Metalheimin esiintyjiä katsellessa päädyin kuuntelemaan bändiä ja epäilen, että tämä tulee soimaan syksyn sateissa vielä muinakin iltoina kuin tänään.



Týr esittää musiikkinsa englannin lisäksi myös fäärin kielellä, joten lokeroidaan tämä kastiin 'bändejä joista et ymmärrä mitään'. Muutama kuukausi sitten tutustuin vähän samoissa fiiliksissä Eluveitie'hen, joka on myöskin soinut kajareista kiitettävästi. Muutenkin tänä kesänä on tullut kuunneltua paljon folk-bändejä, tiedä sainko sykäyksen tähän suuntaan Myötätuulirockissa vai missä. Nimimerkki Ensiferumin keikkoja odotellessa..

Onnekseni ilmeisesti myGRAIN, Moonsorrow ja Týr ovat samana päivänä Metalheimissä, eli Teatrian ollessa kyseessä perjantaina. Ajattelin maksavani 25e jopa myGRAINista, mutta kyllähän mulle lisää hyviä bändejä samaan rahaan aina kelpaa! Ehkäpä päivän esiintyjälistalta löytyy muitakin tutustumisen arvoisia bändejä, aika näyttää.

Nyt suuntaan lukemaan jotakin kevyttä, sillä vaikka koulua ole ollut viikkoakaan - niin oon ihan täynnä sitä, että ensin olet koulussa 7h, odotat tunnin kyytiä, syöt ja katsot telkkaria tunnin, teet läksyjä 2-3h, käyt suihkussa, syöt ja menet nukkumaan. Myöhemmin syksyllä tullee varmasti tunne, etten elä mitään muuta kuin koulua varten - osittain on jo nyt. Onneks kuitenkin syksyn suunnitelmat keikkojen suhteen näyttää varsin valoisilta, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen