maanantai 19. syyskuuta 2011

See what I mean is what I see and what I see is indeed for the deed is to be. / Ego - Omnium Gatherum

Muutamien viime päivien aikana kajareista on pauhannut melodinen death metal yllättävän toistuvasti. Soitossa on olleet niin Norther kuin myGRAINkin, mutta tämä postaus käsittelee aihetta mulle tuoreelta kantilta; Omnium Gatherumin puolelta.

OG on perustettu vuonna -97 Kotkassa ja bändi on uransa aikana tehnyt viisi levyä ja ep:n. Itse katsastin tämän bändin ensimmäisen kerran puolitoista kuukautta sitten Qstockissa ja vajaan parin viikon päästä tulen näkemään tämän uudelleen, tällä kertaa Rytmikorjaamolla, tosin vähän paremmin musiikkiin tutustuneena.


Biiseistä soittimessani on pyörinyt monien niin ylistämän uuden, New World Shadows -albumin nimikkoraita, mutta myös edellinen levy on soinut varsin aktiivisesti. Levyn yksi parhaista biiseistä on ehdottomasti The Return.



Mitkä teijjän suosikit on bändin tuotannosta?

Onko joku lukija tulossa Firebox Metal Festiin Rytmikselle ainakin lauantaiksi 1.10.? Omnium Gatherumin, Medeian ja Amorphiksen tahdissa mut voi ainakin sieltä bongata tanssahtelemasta..

2 kommenttia:

  1. Mun lempibiisi on ihan ehdottomasti Nail, jota biletin hirvittävässä humalassa joskus vuonna 2008 Dante's Highlightissa, joka nykyään on tylsä DOM... Voi niitä aikoja! :D:D:D Vähän on jäänyt tuo Omnium Gatherum kyllä. Mulla on nykyään niin paska musamaku että bloggailukin piti lopettaa kun ei ollut mitään sanottavaa mihinkään, haha!

    VastaaPoista
  2. Haha, mä tässä jossain vaiheessa pohdinki et miksei nykyää oo mitään keikkoja ennää Dantesissa, selkis sitte sekkii. :D Nail oli kolmas vaihtoehto tuohon biiseihin, mutta joka sitte viime peleissä tippu pois - eli tykkään kovasti itekkin. :D

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen