maanantai 12. syyskuuta 2011

Somewhere in time deeds of the day became the rhytmes we sing today. / Dreams - Týr

Tutustuin vasta viime päivinä Avril Lavignen uuteen Goodbye Lullaby -levyyn ja tykästyin kerrankin levyyn oikeastaan kokonaisuutena. Biisit on kyllä erilaisia kuin vaikkapa Under My Skinillä, mutta näissä kuulee jo selvästi miten Avril on kasvanut ja oppinut hallitsemaan ääntänsä paljon paremmin.



Yksi levyn lempibiiseistä on juurikin tuo Wish You Were Here, joka nimensä perusteella vaikuttaa ihan erilaiselta biisiltä kuin onkaan. Jotenkin freesiote peruslässynläästä on kuitenkin saatu ja siksipä varmaan biisi niin korkealle mun arvoasteikolla päätyy. Myös sinkkubiisi What the Hell on varsin mukava kipale.



Nightwishin levy oli tullut Äxään myyntiin, pöhelöt eivät vaan oo ottanu Storytimea sinne myyntiin. Tässä sitten pohdin, että tilaanko levyn Äxästä ja otan leimat sinne ja sitten Storytimen & Sonatan Live In Finlandin fanikaupan puolelta, vaikka ärsyttääkin skipata niistä tulevat leimat. Noh, toivotaan että molemmat nuista (ainakin DVD nyt varmasti tulee) löytyvät vielä Äxänkin puolelta myynnistä ja saan ne pari hullua leimaa niistä.

Taisin myös kuolata DDP aikaista Nightwishin hupparia, jota Äxän puolella myytiin alle 25e:lla. Tosin, en käyttäisi kummiskaan, joten miksipä sitä sitten ostamaan.

2 kommenttia:

  1. Onhan Storytime siellä myynnissä.

    http://www.levykauppax.fi/single/nightwish/storytime/#cds

    VastaaPoista
  2. Oho! No pittää sitten tilata sieltä. :)

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen