sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Luukku 4

´

Tadaa! Luukun takaa löytyy Amoralia ja vanhaa tuotantoa. Yhtyeen lempibiisini, Showdown on kiilunut last fm:n soitetuimmissa biiseissäni parin vuoden ajan ja ihan oikeudella. Tässä on vain yhdistetty biisiin ne oleelliset asiat. Örinä - tilulilu-kitarat - sopiva rumpukomppi -kombinaatio pelastaa päivän kun päivän.

Amoraliin tutustuin vasta laulajanvaihdoksen yhteydessä, mutta muutamien ensi kuukausien aikaan tuli harvinaisen selväksi, että vanha tuotanto on sittenkin se minulle paremmin toimiva osuus. Erityisesti Reptile Ride -levyn biisit iskevät, mutta Decrowning, jolta tämäkin biisin tynkä löytyy kiilaa kovana kakkosena.

Erityisesti Amoralin vanhan tuotannon kitarasoolot ovat mieleeni, vaikken yleensä soolojen ystävä olekaan. Tähän luukkuun pohdin myös Mutea, mutta päädyin tähän sen ylivoimaisuuden takia. Saattoi olla, että livenä tämä biisi aiheutti aika sekoamisreaktion. Muistan moshanneeni kilpaa jonkun mustatukkaisen jätkän kanssa keskellä nurmikenttää, jolla olleen lavan edessä oli ehkä rivi populaa. Muahhaha. Ei kyllä silti millään tavalla laimenna muistoa, vittu mosh vittu mosh!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta tuo memorys kyseisen biisin livevedosta:D Ja tuota, ois ehkä pitänyt tutustua silloin aikoinaan vähän paremmin tähän vanhaan tuotantoon. Walking away with broken legs.. on varmaan paras biiso mun mielestä :DD

    VastaaPoista
  2. Se oli! En muista, joku palautti tuon mieleen mulle ihan vasta ja oli päästävä jakamaan se teidänkin kanssa. Ei se uusi niinkään, mutta tää vanha. Kuka estää tsekkaamasta nytkään kunnolla ;)

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen