maanantai 16. huhtikuuta 2012

Just stay where you are, let your fear subside. Just stay where you are if there's nothing to hide. / Watercolor - Pendulum

Pendulum on australialainen elektronista musaa esittävä kuuden miehen porukka, kuten varmaan moni tietääkin. Olen varmasti itsekin biisejä kuunnellut aiemminkin radiosta, mutta nyt on menossa jälleen hiukan kevyempi kausi musiikkimaussani ja pläräilin kevyemmän ja melodisen musan perässä koneeni kirjastoa läpi, kunnes päädyin Pendulumin kohdalle. Pohdin kyllä edelleen, että miksi mulla on nää biisit koneella. Klikkasin vaan yhden biisin soimaan, jonka nimi vaikutti ainakin etäisesti tutulta, sillä kyllähän sitä jotakin biisien nimistä muistaa, jotka joskus on kuullut.

Niimpä tällä kertaa tutustumisen kohteeksi päätyi niin Witchcraft kuin Watercolorkin, ja oikeastaan Immersion levy kokonaisuudessaan sitten Spotifyn kautta. Ehkäpä tätä voisi tulevaisuudessa ehdotella kavereille, ku toisena vaihtoehtona on jotakin niin jäätävää Elokuuta. Onko joku tullu kuunnelleeksi tätä enemmänkin? Tutustumisen arvoisia biisejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen