sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

It's not in the way you look or the things that you say that you'll do. / Hold the Line - Toto

Voi vitsi. Nyt on sitten peruskoulu lopeteltu ja elämä edessä. Ikävä tulee ihmisiä ja tässä muutaman viikon sisällä on soinut niin eri tyyppisiä biisejä, kuin mitä yleensä, että pakko laittaa muutama tännekin. Näitä varmasti tulee syksyiltoina kuunneltua ja mietittyä menneitä. Mä alan tajuta vasta nyt, kuinka hieno luokka meillä oli. Vaikka seiskalle mennessäni kuvittelin, etten ikinä sopeudu meidän luokalle, niin nyt mulla on kauhea ikävä ihmisiä. Helposti niihin kiintyy, myös niihin ärsyttäviin.

Luokkaretkellä Hold the Line soi enemmän kuin usein. Käytiin siis pyörähtämässä Helsingissä ja tutustuin porukkaan vasta sillon kunnolla. Onneks oli sen jälkee pari viikkoa aikaa vielä hengailla.



Kevätjuhlan itkut jatkui vielä kotona, kun Lotta vinkkas tän biisin ja että viittaa aika paljo meidän luokkaan.
I wish nothing but the best for you too. ♥
Toivottavasti nähellään vielä isommallakin porukalla jossain. Pietään ainakin yhteyttä.



Poikien vakiosoittoäänen lyriikat pyörii päässä harvinaisen usein 'voittamaton änäris!'. Vittu. Mutta kyllä, tästä tulee mieleen niin meidän luokka ja melkeen päivittäin on tätä tällä viikolla kuullut useampaankin otteeseen. Tää päivä lienee poikkeus, jossei joku innostu tulemaan pyörähtämään meillä ja sitten kerätä porukkaa kokoon.



Muistoja ex-9B:stä on hyvien lisäksi myös niitä huonoja, mutta ikävä niitä tyyppejä silti tullee - ei voi mittään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen