torstai 22. joulukuuta 2011

Luukku 22

Pari yötä jouluuuuuuuun! Tänään jatketaan Sakara-linjalla ja tällä kertaa Mokoman muodossa. En oikein ollut päässyt tähän sisälle ennen viime vuoden Sakara Touria, mutta Seinäjoella tämä iski kyllä semmoisella voimakkuudella meikäläisen otsalohkoon että oksat pois. Ehkä en edes runoile tämän enempää, vaan nautitaan loistavasta musiikista. Annala on myös yksi Suomen parhaimmista sanoittajista, sillä tykkään hulluna tämmöisistä runollisista ja ns 'piiloviestejä' sisältävistä biiseistä. Näiden syvintä tarkoitusta on niin mukavaa aina pohtia!



"Tässä synkässä maassa, jossa aurinko loistaa, jos saa pilviltä luvan,
on helppo minänsä varjoon kadottaa.
On meidän itse soihtumme kannettava, päreet vuoltava, lyhdyt sytytettävä,
ei saa luottaa päivään vaihtuvaan, aurinkoon nousevaan"

3 kommenttia:

  1. UIII! vitsii tämä oli ehkäpä mtr:n paras veto!

    VastaaPoista
  2. Itse valitsen Sakara-leiristä ihan ekana Diablon ja sitten Stam1nan, tää Moksu-osasto ei oo oikein koskaan iskenyt. Taisin Myötätuulirockissa viime kesänä käydä juuri lävistyttämässä itseäni Mokoman keikan aikana, että se siitä keikasta :D Kyllä oli muuten DS hiljaista tyttöä Painin keikalla kun huuleen jomotti niin jotta.

    VastaaPoista
  3. Dark Shadow: Mulla oli pitkään myöskin, ettei Mokoma kolahtanu, mutta sitten tuo Tour teki siihen poikkeuksen. Ite hengailin Mokomien eturivissä tuota Ruotsin poikaa ootellessa, mutta oli kyllä ihan viihdyttävää katseltavaa se edellinenkin.. ;)

    VastaaPoista

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen