keskiviikko 21. joulukuuta 2011

My love will be in you. / Nightwish - Ghost Love Score

Unohdin edellisestä postauksesta ihan totaallisesti reissun musiikkipuolen ostokset. Ei sillä, että niitä erityisen runsaasti olisi ollut, mutta sitäkin arvokkaampia minulle..



Kirpputorilta bongasin kamalan kasan Nightwishin sinkkuja, LP:tä sun muita. Ikävä kyllä myyjä tosiaankin tiesi tavaroiden arvon ja pyysikin sinkuista lähinnä 8e ->. Jostakin käsittämättömästä syystä Bless the Child kuitenkin oli kolme euroa ja se lähtikin aivan muitta mutkitta mukaan. Myös Sleeping Sunia ja Ever Dreamia hyväilin pitkään, mutta jätin kuitenkin sinne sillä reissu oli vielä ihan alussa. Eiköhän joskus siunaannu toinen tämmöinen tilanne. Jos jotakuta kiinnostaa nuo NW:n sinkut, joita tosiaan piisasi, kyse on Kuopion Citypörssin kassojen viereisistä pöydistä..

Samasta pöydästä ostin myös vajaalla parilla eurolla Northerin Unleast Hellin, sekä samaa bändiä myös Levykauppa Äxästä, josta VIHDOINKIN bongasin Till Death Unites Usin. Tältä levyltä löytyvät kyllä Northerin parhaimmat biisit ja tämä onkin ensimmäinen levy, jota bändiltä enemmälti kuuntelin, kirjaston versiona tottakai! Soundi on sieltä kirpparilta myös, sillä pittäähän sitä lomalukemista aina toisinaan haalia.

Tästä nyt ei erityisen pitkää selitystä tullut, mutta pakko alkaa aika pian lukemaan tuota biologiaa ja lenkilläkin tänään ehtiä käväistä. Kertokaapa kuitenkin niitä postausehdotuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Riitasointuja? Epävirettä? Ei virheettömyys ole täydellistä. // A.Hyyrynen